Duit Dari facebook






Asalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Terima Kasih Kerana Sudi membaca cara bagaimana DUIT DARI facebook ini.Semoga anda berlapang dada dan sudi meluangkan masa untuk terus membaca disini ini. Disini saya akan mendedahkan rahsia bagaimana anda dapat menjana pendapatan dari laman sosial No. 1 di Dunia sekarang ini iaitu facebook, apa yang saya akan dedahkan nanti bukan lah satu dongengan atau skim penipuan di internet. Tetapi ia adalah lebih kepada teknik serta rahsia dimana ramai para Internet Markerter telah dapat menjana pendapatan sehingga berpuluh ribu Ringgit sebulan.


PayPal Give away $100 USD.....



Kempen hadiah $100 USD kepada pemilik akaun facebook dan paypal, hanya dengan mengunakan aplikasi wishlist di facebook, anda juga mampu dapatkan peluang ini. Promosi ini akan berakhir pada 31`Dec 2009 rebutlah peluang anda sekarang sekiranya anda belum mempunyai akaun paypal klik disini dan ketahuilah cara-cara macamana anda dapat berpeluang memiliki $100 USD dari PayPal ini.


Klik disini ....... Wishlist PayPal

P/S: Only PayPal account holders registered in India, Indonesia, Korea, Malaysia, Philippines, Thailand, Singapore or Vietnam will eligible to earn cash back. This promotion is valid until December 31st, 2009 or until funds last. See Terms & Conditions.

Find Blogging tips & trick at http://jenamaonline.co.cc

Test posting via SMS using MalaysiaSMS application... 1SMS update fb, twitter & Blog.... Visit http://jenamaonline.co.cc

Update facebook, Twitter dan Blog dengan 1SMS.....


Macam tak percaya pada mulanya... dengan hanya satu SMS saya dapat UPDATE tiga sekali gus... facebook, twitter dan juga Blog saya. Macamana saya lakukan? semalam dalam dok surfing terjumpa satu web ni... yang dibangunkan oleh sebuah koperasi di selangor terbaru dipasaran senangSMS.com. Anda juga saya syorkan untuk mengunakan aplikasi ini daftar percuma jee yang penting anda mempunyai akaun facebook. Kadar SMS yang dihantar hanya 30sen satu SMS... berbaloi bukan, dapatkan keterangan lanjut disini... senangSMS.com

Esok sambut Aidiladha kat Banting....

Webby Awards name top 10 Internet moments of the decade

WASHINGTON : The birth of Wikipedia, the death of Napster, the iPhone, Facebook and Twitter were named by the Webby Awards on Wednesday as among the top 10 Internet moments of the decade.

Other events singled out by the New York-based International Academy of Digital Arts and Sciences which bestows the annual Webby Awards were Iran's election protests, Craigslist's expansion and the launch of Google AdWords.

"The Internet is the story of the decade because it was the catalyst for change in not just every aspect of our everyday lives, but in everything from commerce and communication to politics and pop culture," said David-Michel Davies, the executive director of the Webby Awards.

"The recurring theme among all of the milestones on our list is the Internet's capacity to circumvent old systems and put more power into the hands of ordinary people," he said.

The Webby Awards list of the 10 most most influential Internet moments of the decade:

- Craigslist online classified site expands outside San Francisco (2000)
- the launch of Google AdWords (2000)
- the launch of online encyclopedia Wikipedia (2001)
- the shutdown of file-sharing site Napster (2001)
- Google's initial public offering (2004)
- the online video revolution led by YouTube (2006)
- Facebook opens to non-college students and Twitter launches (2006)
- Apple's iPhone debuts (2007)
- the use of the Internet in the US presidential campaign (2008)
- the use of Twitter during the Iranian election protests (2009)

The 14th annual Webby Awards are to be announced in April 2010. They reward excellence on the Internet in a number of categories including news and other websites, interactive advertising and online film and video.

- AFP/il

Q-firstboutiqe - T-Shirt Untuk Muslimah.

Q-firstboutiqe adalah blog yang memasarkan produk untuk muslimah seperti T-Shirt, tudung dan juga barangan kecatikan. Blog yang menarik dan menawarkan kemudahan untuk pengujung berbelanja dengan mudah secara online.




Di kendalikan oleh pasangan adik-beradik yang berkecimpung dalam perniagaan secara online selain daripada menjalakan perniagaan secara terus.Sesiapa yang ingin berbelanja secara online bolehlah melayari blog Q-firstboutiqe ini untuk dapatkan koleksi tudung yang menarik dan juga mungkin anda ingin mencari T-Shirt yang sesuai dipakai oleh muslimah.Terdapat juga alatan make-up yang ditawarkan di blog ini....

Untuk mengetahuinya dengan lebih lanjut bolehlah layari blog Q-firstboutiqe.blogspot.com

jenamaonline.co.cc memberi 3 bintang untuk blog Q-firstboutiqe.
Satu site permulaan yang baik dalam menceburi perniagaan online.

Rahsia Bisnes Google....





Kisah kejayaan Google yang merintis industri search engine terbesar di dunia sewaktu masih bergelar mahasiswa telah banyak menginspirasi penggila IT di seluruh dunia. Kini, Google bukan lagi sekadar search engine, kemampuannya yang luar biasa membuat ramai orang berfikir bahawa Google mempunyai magik bagi menjawab semua pertanyaan. Google memang hebat, di tengah perlumbaan dalam kalangan penggiat industri IT yang kompetitif, Google berjaya mengalahkan semua search engine lain. Bahkan, kini istilah

Promosi: Koleksi eBuku Percuma !

Update Twitter Secara Automatik Mengenai Entri Terbaru Di Blog Anda...

Twitter merupakan satu alat yang bagus untuk anda mempromosikan blog anda. Jika anda mempunyai followers yang ramai, anda boleh menghantar update di Twitter mengenai entri terbaru di blog anda.


Jadi apabila anda baru siap menerbitkan entri baru, anda perlu memendekkan dulu link kepada entri tersebut menggunakan servis seperti bit.ly dan is.gd. Kemudian, URL yang telah dipendekkan ini akan disertakan bersama update di Twitter.
Tapi, alangkah baiknya kalau proses ini dapat dilakukan secara automatik, kan? Dengan Twitter Feed, update akan dihantar kepada Twitter anda setiap kali ada menerbitkan entri baru di blog.


Anda perlu mendaftar di Twitter Feed terlebih dahulu. Kemudian, log in dan tetapkan blog serta akaun Twitter anda.
Cara ini bukan sahaja memudahkan dan meningkatkan produktiviti, malah ia membantu followers anda memahami entri apakah yang diterbitkan.
Nota 1: Elakkan update Twitter seperti “Blog aku dah hapdet.  Tengok la weh http://sembangkomputer.com”, kerana followers tidak dapat mengetahui apakah kandungan entri tersebut.
Nota 2: Elakkan juga tweet yang berulang-ulang seperti “Blog komputer yang hebat! http://sembangkomputer.com” kerana ia menyemakkan mata.
Nota 3: URL bagi laman web sepatutnya diletakkan di profile, dan followers akan klik pada profile anda sekiranya mereka betul-betul berminat dengan laman web anda (atau berminat pada anda).

Sumber Sembangkomputer

New Search Engines - Can Anyone Beat Google?

Can any new search engine beat Google, probably not, mainly because Google isn't going anywhere but up. It is the dominant search engine with around 72 percent of U.S. online searches and its percentages are much higher in other parts of the world. (Source: Hitwise) However, there are some serious new competitors that may just take a bite out of Google's rosy search numbers. Never know, one or several of them, may just give Google a run for those all important search engine dollars.


Recently, there has been a whole army of new search engines debuting on the web. If you're a full-time online marketer like me, you really have to keep your eyes open to what is happening on the web, especially relating to search engines which deliver most of your quality traffic. Also keep in mind, this piece may be fairly biased since Google is directly or indirectly responsible for around 80% of my online revenue, so any opinions may be slanted in Google's favor, not that they need any favors from me or anyone.

Facebook Goes Back To Basics With 'Lite' Version

Daniel Ionescu, PC World
Thin is in at Facebook. It introduced an alternate front door for the social network called "Facebook Lite," a slimmed-down version of the site, optimized for those with slower Internet connections. Facebook Lite features a serious design revamp and is available only to users based in the U.S. and in India.
Facebook Lite brings a simplified, faster-loading experience in comparison to the traditional site. Part of the new Facebook Lite design, the news feed includes a simple top toolbar and buttons for posting status updates and media uploads. Facebook Lite can be accessed by visiting www.lite.facebook.com.
The profile page on Facebook Lite removes many of the bells and whistles from the traditional version and keeps only the basics: your wall, info, friends, and photos and videos. The status and sharing interface is unchanged; however, you can't view wall-to-wall posts or invite friends to an event.
The most notable omissions from the new Facebook Lite interface are the third-party applications. Only a handful of Facebook's own applications are available, so that you can get a reasonable experience from the site. Other changes include birthdays and contacts moved at the top of the feed and real-time updates at the bottom of the page.
Facebook Lite was initially available as a beta test with a limited number of users in August. It is yet unknown when or whether the Facebook Lite interface will be available to users outside the U.S. and India.
The introduction of Facebook Lite is widely seen as stab at Twitter's simple interface, which is focused more on messaging and status sharing in real time. To better compete with Twitter's surge in popularity, Facebook has already introduced real-time updates to the news feed and acquired rival FriendFeed.
In the latest move to become more Twitter-like, Facebook also introduced on Thursday status update tagging, a feature that works in a similar manner to "@" replies on Twitter. My colleague JR Raphael has more on Facebook's Twitterification here.
Follow Daniel on Twitter @danielionescu

Using Facebook To Build Your Business



A great marketing tool that many internet marketer overlook is the social networking site called Facebook.  Facebook is a social networking site that allows users to share information and interact.A great marketing tool that many internet marketer overlook is the social networking site called Facebook.  Facebook is a social networking site that allows users to share information and interact. Being part of any social network site can help you build your business. Facebook is one of the best social networking sites to join to aid in the building of your business. Over 35 million people and growing are members of facebook. You can build some customer clientele, promote your business, and build important business contacts that can enhance your business. You can have deeper interactions with people to enhance their opinion and experience with your company.

Utilizing facebook to build your business gives you direct marketing toward anyone in your friends list. Plus, your friends are automatically updated when you change anything in your profile. You can use this instant notification process to send sales information, company information, or new product releases. Facebook is a great marketing tool that many internet markerters overlook because of its reputation as a college site. This is rapidly changing and everyone is on Facebook networking. Facebook also has many additonal features that make it easy to interact and promote to the masses. Facebook allow you to easily without any hassle soft sell to other members. You have much more freedom on facebook than other social networking sites to post links and other forms of media. Many other social networking sites ban or delete you for selling or promoting claiming it to be spam. A little or a lot of shameless promotion is not prohibited on facebook. This makes it an excellent tool to use to build your business.

There are six ways facebook can help you build your business.

The first way you can use facebook to build your business is through branding. The popularity of facebook among a diverse age demographics can be a great way to generate brand awareness as you build up your customer base.

The second way to use facebook to build your business is to use it to drive traffic to your site by posting links.

The third way to use facebook to build your business is to target pecific vertical markets with specific business objectives. Facebook has searches and software that can help you find a particular demographic to add as friends or join in your group.

The fourth way to use facebook to build your business is to focus on client retention. Using the various features on facebook to interact with potential clients or customers building a trusting relationship with them via facebook.

The fifth way to build your business by using facebook is to engage the customer. Business is all about the customers and gaining as many as you can. Using facebook you can entice people to learn about your brand, productsArticle Search, or service.

The sixth way you can use facebook to build your business is by reputation management. You can read what other consumers post about your business and brand. Majority of facebook profiles are indexed in search results making your page automatically optimized. This is a very cool helpful tool in promotion.

Source: Free Articles from ArticlesFactory.com

ABOUT THE AUTHOR


Aaron has been working part time for almost a year online and has been very successful. Now he is helping others spread the work on his free Automated internet marketing system. http://www.AaronEubanks.com

Facebook Lite Kini Boleh Diuji Di Malaysia

Facebook baru sahaja melepaskan Facebook Lite untuk diuji oleh semua pengguna, termasuklah di Malaysia. Facebook Lite ini dikatakan dibina untuk menyaingi servis microblogging yang popular, iaitu Twitter.
Antaramuka Facebook Lite adalah lebih ringkas dan minimalistik berbanding Facebook yang biasa, menjadikannya lebih ringan dan lebih pantas untuk dibuka, terutamanya bagi pengguna yang mempunyai sambungan Internet yang perlahan (macam saya =.=)
Buat masa ini, Facebook Lite hanya memaparkan status, gambar, dan video yang anda update sahaja. Jadi takde la semak sangat mata dengan segala jenis kuiz dan aplikasi lain tu.
Facebook Lite masih lagi dalam peringkat percubaan. Jika anda ingin mencubanya, lawati laman web Facebook Lite di http://lite.facebook.com

Simple Guide Menambah twitter Follower yang Efektif

Salam sejahtera pembaca JenamaOnline.co.cc,


Bahang Hari raya kian terasa. Tanpa disangka kita berada dipertengahan bulan Ramadhan. Alhamdulillah…


Hari ni Mantra nak cerita sikit pasal twitter. Korang dah mula bertwitter?? cubalah bertwitter. Banyak maanfaatnya dengan twitter. Antaranya kita dapat ramai kawan online yang mana kita boleh tahu apa aktiviti yang mereka sedang lakukan. Tengah makan ke, tengah bersahur ke, tengah baca buku ke, semuanya dapat diupdate di twitter dengan satu mesej ringkas.


Contohnya si A megatakan dia baru sahaja selesai membaca isu kenaikan harga minyak di website B dan pap! anda pun klik pada website B dan terus dibawa ke paparan isu harga kenaikan minyak di website tersebut. Lihat? Betapa mudahnya membawa 1 klik ke sebuah website. Dengan hanya 1 klik. Tetapi post kali ini bukanlah Mantra ingin ceritakan tentang cara-cara meningkatkan trafik website menggunakan twitter tapi…


Cara-cara menambah twitter follower yang betul-betul mahu “bertwitter“


Macam pelik pulak bunyinya bukan? kenapa, ada ke orang bertwitter yang pada asalnya dia tidak mahu bertwitter? korang faham ke maksud ayat nih. Apa yang cuba mantra maksudkan ialah mereka(pengguna twitter) adalah “orang” dan bukanlah robot atau akaun dummy yang sengaja dicipta untuk mengumpul follower yang ramai. Tapi kenapa? korang tentu akan paham dengan penerangan simple mantra dibawah ini.


1. Tidak bergambar


Elakkan menjadi follower mereka. Ini kerana mereka tidak serius untuk bertwitter. Bagaimana mereka hendak serius bertwitter sedangkan mereka tidak mempunyai masa untuk mengupdate profilenya sendiri? faham bukan?kadang-kadang mereka ini tidak mahu mendedahkan identiti mereka yang sebenar dan sibuk merekrut follower-follwernya untuk ditipu. Oh mungkin korang akan kata “tak baik bersangka buruk”. Namun ini salah satu cara kita berhati-hati dengan pengguna internet lagi-lagi pengguna twitter.




Following yang terlalu ramai(sehingga tak masuk akal) dan follower yang sedikit


Kebiasaanya mereka-mereka ini mempunyai tools istimewa seperti “auto add”. Apa yang tools ini buat ialah mereka akan follow seberapa banyak yang boleh dan tools tersebut akan unfollow semula secara automatic jika tiada tindakbalas dari user. Perkara ini telah berlaku pada zaman myspace dimana ada tools istimewa untuk menambah friends secara automatik.


3. Tweet yang terlalu kerap (e.g 1000 tweet 1 hari)


Yang ini pun diatas sebab penggunaan auto posting tool yang mana mereka setkan berapa jumlah tweet yang mereka mahu untuk 1 hari. Tidak salah kalau nak follow mereka asalkan kamu selesa dengan cara mereka bertweet.


” Are we real friends or just social media friends?”


Cara terbaik untuk follow seseorang di twitter ialah dengan memastikan mereka itu sama dan pakar dalam niche (sepatutnya lah). Namun ada juga yang hanya menggunakan twitter untuk merekrut peminat setia dan menambah kenalan di internet. Walauapa pun tujuan kamu bertwitter, mantra ada sedikit tips yang mana mungkin kamu boleh praktikkan semasa bertwitter


* Pastikan kamu mempunyai Avatar yang baik dan sesuai. Lebih baik sesuatu yang membina jenama kamu dan apabila mereka nampak saja lambang itu mereka boleh ingat bahawa itu adalah kamu (letak gambar sendiri lagi senang)
* Block Spammer yang follow kamu
* Elakkan menghantar Auto Direct Mesej. Ini mungkin akan dianggap SPAM oleh follower kamu. Mereka yang follow kamu bila-bila masa saja boleh unfollow jika mereka mahu. Seeloknya hantarkan mesej pengenalan kepada follower kamu yang baru secara manual sahaja.
* Gunakan nickname yang mudah diingat. Sama macam tadi, penjenamaan adalah penting untuk membina kredibiliti kamu.
* Jangan mengaku kamu itu Expert pada bahagian Biografi sedangkan kamu tidak tau apa-apa. Sebaiknya berlaku jujur bahawa kamu sebenarnya ditahap moderate melainkan kamu betul-betul expert.
* Elakkan menggunakan default background di twitter. Cuba dan usaha untuk mengubahnya kepada sesuatu yang menarik.


Kesimpulannya, kamu perlu tahu dengan siapa kamu berkawan di twitter. Tidak perlu add atau follow “satu dunia”. Cukuplah sekadar mereka yang serius untuk berkawan dengan kamu ditwitter dan binalah suasana social friend kamu dengan lebih efektif dan…


kenalilah mereka, ketahuilah mereka dan sayangilah mereka :)


Loading yang lebih laju daripada biasa, hanya dengan 1 Klik..

Mungkin Add on FireFox ini sudah lama, dan juga sudah ramai yang ketahuinya. Tetapi jika anda belum ketahuinya, maka teruskanlah membaca. Disini saya hendak kongsikan satu Add-On FireFox yang memang diperlukan oleh kita semua. Ianya dapat melajukan loading web browser kita dengan kelajuan 2X lebih laju daripada biasa (standart). 








Caranya cukup mudah, anda hanya perlu ikut langkah ini :

1. Download plugin ini di
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/327
2. Install plugin tersebut.
3. Restart Browser FireFox anda (tutup browser dan buka semula)
4. Pergi ke menu Tools dan pilih Tweak Network Setting
5. Klik butang POWER dan apply dan klik OK.

Sekarang anda lihat adakah browser anda semakin laju?? Atau masih lembab??
Saya sudah mencubanya, memang lebih laju dari biasa. Sebelum ini saya membuat tweak manual. Tetapi dengan add on ini, ianya lebih mudah kan?
Pendapat anda??

Buat Blog Percuma Dengan Blogspot

Daftar di Blogspot

Untuk menggunakan Blogspot, anda haruslah mempunyai satu akaun Google terlebih dahulu (contohnya Gmail atau Orkut). Jika anda mempunyai akaun Google, anda boleh terus sign in pada laman web Blogspot.
Jika tidak, anda perlu terlebih dahulu, mendaftar di Blogspot. Pergi ke laman web Blogspot dan klik pada butang “Create Your Blog Now“. Kemudian, ikuti 3 langkah mudah berikut: 
1. Buat satu akaun Google. Isikan borang yang diberi dengan maklumat-maklumat yang berkenaan. Setelah siap, tekan butang “Continue”.

(klik imej untuk besarkan)   
2. Namakan blog anda. Berikan nama bagi blog anda. Jangan risau kerana nama ini boleh diubah di kemudian hari jika anda mahu. Apa yang penting adalah tentukan alamat URL bagi blog tersebut. Alamat inilah yang akan ditaip pada Internet Explorer untuk pergi ke blog anda. Alamat URL ini akan kekal, dan tak boleh diubah lagi selepas ini.
 
3. Pilih template. Pilih mana-mana template, iaitu rupa bagi blog anda. Template ini juga boleh diubah pada bila-bila masa.

 
(klik imej untuk besarkan)
Setelah ketiga-tiga langkah tersebut berjaya, mesej seperti di bawah ini akan dipaparkan, menandakan blog anda telah berjaya dibina:
  

Mulakan Menulis!

Kini blog anda telah sedia dibina. Anda boleh mula menulis entri baru di bahagian “Posting > Create”.
 
Sekarang, tulislah apa sahaja yang anda mahu. Setelah selesai, klik pada “Publish post” dan entri tersebut akan dipaparkan pada blog anda.
Berikut adalah contoh blog yang dihasilkan. Mudahkan?

(klik imej untuk besarkan)

Ubahsuai Rupa Blog Anda

Dalam Blogspot, bahagian sidebar biasanya digunakan untuk meletakkan profil anda, arkib, link ke blog atau laman web lain, dan sebagainya. Untuk mengubahsuai bahagian sidebar ini, pergi kepada “Layout > Page Elements”
 
Klik pada “Add a Page Element” untuk menambahkan elemen baru pada sidebar anda. Klik “Edit” pada mana-mana elemen untuk mengubahsuai bahagian tersebut. Setelah siap, klik pada butang “Save” dan ia akan dipaparkan pada blog anda.
 
Contoh sidebar yang dihasilkan:

Ok, Sampai di Sini Dulu

Saya kira cukuplah sampai di sini dahulu pengenalan tentang cara-cara nak buat blog menggunakan Blogspot. Selebihnya, terserahlah kepada kreativiti dan semangat anda untuk menerokai pelbagai fungsi yang boleh ditambah ke dalam blog Blogspot anda. InsyaAllah jika saya ada tips menarik untuk Blogspot, saya akan kongsikan bersama ^^

Improve Your Experience On Twitter By Using These Free Applications

Nial Robbins
If you like Twitter you will love some of these free Twitter applications because they will enhance your experience of using Twitter and help you build a better network and connect more effectively and efficiently with larger numbers of people as your network develops.
With the emergence of Twitter as the fastest-growing social networking site on the Internet in 2008, an increasing number of free Twitter applications to enhance the service have been introduced. Many of these tools focus on helping active twitter users to manage their messages, their list of followers and their list of people they are following.
So if you want to get more out of Twitter and hone it into a lean, mean social network building machine, check out some of these free applications and find out what you have been missing...
1. TweetBeep-com: This is a great tool for keeping tabs on your keywords, and any URLs whose usage you want to track on Twitter. You can follow other people's conversations and monitor who is tweeting your website, or taking your name in vain. You can be kept updated by Tweetbeep every day or every hour. Tweetbeep will give you the ability to respond quickly to messages in your niche or join in conversations that interest you.
2. TweetLater-com: Despite the fact that Twitter seems to be set up for spontaneous and instantaneous messaging, some people will find it useful to plan their messages ahead of schedule and program them to go out at specified times. This is great for releasing announcements and updates at regular intervals during the day when you will be busy doing other stuff. As with Tweetbeep, you can set up keyword tracking.
Another useful feature of Tweetlater is that it permits you to automatically reciprocate when someone follows you. You can also set up a welcome message that will be automatically sent out to your new followers.
3. SocialToo-com: This service is sends you an e-mail each day with a list of people who started following you and people who stopped following you the previous day. Just as with Tweetlater, you can set up welcome messages for your new followers.
With Socialtoo you can set up online surveys and polls, and send them out to Twitter, Facebook and other social networks.
4. TwitterCounter-com: Use this tool to check the number of people who are following you, or anybody else, over a certain period of time. You can plug in two different Twitter user names and compare their stats. Twitter account also predicts how many followers you will have in the future, based on your past performance. If you have a lot of followers you might want to post that Twitter counter widget on your website and blog.
5. Twittergrade-com: This tool will give you feedback about the power of your network, how often you update and how complete your profile is and gives you a percentage score which you can then Tweet out on Twitter!
6. Tweetstats-com: this attractive tool sets out to your twitter posting trends in a series of colored bar graphs. Check out when you Tweet the most, or you replied to the most, what time of day you tweak the most and so on. If you like what you see you can share it with everybody else by tweeting it!
7. Tweetdeck-com: currently in beta version, is a downloadable program that allows users to sort their tweets into topic specific groups so that they can better monitor and control the information flow and easily catch up with all the messages that have come in.
USE A URL SHORTENER
Another type of free application you can use to get a bit more out of Twitter is our URL shortening service. These have been around for far longer than Twitter and you can use them to convert long URLs into much shorter ones which is good news for your tweets, where every single character counts. A short URL will free up some characters for your main message. While you are in the act of trying to shorten your URL, you might as well find the shortest URL shorter as possible. One that is hard to beat for brevity is http://is.gd.
As you can see there is a whole raft of free Twitter applications available to help you get more out of your Twitter account, and doubtless many more applications are being rolled out even as you read this. While these free services offer many benefits to the Twitter user, in the end, the results you get from Twitter depend upon the quality and consistency of your tweets.
Article Tags: These Free Applications, These Free, Free Applications
Source: Free Articles from ArticlesFactory.com

The Secret in Getting Back Links From Squidoo Revealed

If you have been some times in internet marketing, you would have learnt that getting your web site ranked high in search engines is critical in generating traffic, else known as visitors to visit your website.One of the ways in improve your website ranking is to have other websites link to yours, this is also known as creating back links. Nowadays, creating a web sites or web pages of your own is extremely easy with sites like Blogger and Squidoo, in best of all, these services are free.But even the steps to create Blogger blogs and Squidoo lense are clearly indicated on their website, some hidden steps and techniques in building back links are not as obvious and lesser known.In this article, I will reveal a simple but yet powerful and critical step on how to build back links in your Squidoo lenses that will increase your search engine page rank.Assuming you already created a Squidoo account, follow below steps:1. Login to your Squidoo account and click on the 'My Dashboard' link2. Click on 'My Profile' tab then click on the 'Change' link beside 'Default bio'3. Now, here is the secret... normally you would just enter text in your profile description and Squidoo does not indicate any where on the page you can create a hypertext link which enable you to build back link to your website. But the trick is, you can key in simple html instead of plain text in writing your profile. Use these html codes to create hyperlinks with your anchor text in the profile.4. Click 'Save' button once you are done with the profile update.Notice the html codes inserted in the website address above making it an active clickable link to the website that you have specified. You can even create multiple links using the same method. If you are not familiar in using html, you can simply copy the above sample and modify it to your own description and link accordingly. Alternately, you may use html editor such as Microsoft FrontPage or NVU to write the necessary text, then create hyperlink and copy the html portion from the editor back to your Squidoo profile.The other benefits of using this method is that when ever you create new Squidoo lenses, since the back links resides in your profile, it will automatically contribute to an additional back link to the website that you have specified. So, to increase the back links to your site, simply create more Squidoo lenses.In summary, you can use Squidoo to create multiple back links easily using the steps revealed aboveHealth Fitness Articles, and this will have the effect of pushing your website ranking high in search engine result.
Article Tags: Back Links
Source: Free Articles from ArticlesFactory.com

Generate Web Traffic Using Squidoo (2)

 

Squidoo is able to help in network marketing lead generation through opt in lead. By researching on the most effective Squidoo lens and using keywords tools and top search words, you can improve Google ranking of your Squidoo lens.

Squidoo allows you to create as many lenses as you want. You do not need to fear Squidoo shutting you down. It is best to create more specialized lenses using long tail keywords which you can obtain from keywords tools. Once you apply these long tial keywords to your niche, you can start to climb up the rank on Google.

Do link your related lenses as this helps to generate web traffic. The more links you have ultimately draws more visitors which then allows your Squidoo lens to move up the Google rank.

Once you publish your lenses, work on ‘link love’. This means creating links back to your Squidoo site. Also known as back links, these links will help to bring your Squidoo lenses up the Google ranks. As Squidoo loves such back links, it is to your benefit to create links from your keywords and use them as your anchor text. When you do this, your Google ranking check will improve as well because Google seems to love Squidoo lenses. So if you are looking at generating web traffic to your network marketing site, work on this area.

Another way of using Squidoo to generate traffic to your website is to set up the RSS feed. This is a great traffic generation tool and once you have set up the RSS feed accordingly, anytime you update your lens, Squidoo will update automatically. An RSS module is available which helps you to post fresh content to your site whenever you update your website or blog.

If you are seriously looking into network marketing lead generation to grow your network marketing business, you need to seriously consider the Squidoo lens to build your credibility especially in your niche area. Because Squidoo is a free tool and with the ease of building a Squidoo lens, more and more people are looking at creating Squidoo lenses. By setting up your Squidoo lens, you become an authority in that particular niche. Make it a point to write single pages and adding to them. Never push your product or opportunity at your visitors. The best is to aim for them to opt in so that you can follow up with them via autoresponder messages.

Your Squidoo lens can be an introduction of yourself and branding yourself as an expert in your niche area. You can discuss about your product and its benefits. At the same time, you can share your home based business opportunity with others.

Not only can Squidoo generate web traffic to your site, you can also generate some revenue as well. When you add widgets such as Amazon and eBay to your Squidoo lenses, you not only enhance your lenses but gain an alternative way of making some extra money online. Remember to keep to related products and any sales made will give you a 50% commission. The Google Adsense ads that are automatically displayed on your Squidoo lens will also earn you some revenue.

Adding additional features such as the guestbook module will allow visitors to put in their comments. This is great as you can have some interaction with your visitors. You can also visit other lenses pertaining to your niche and add in your comments as well. These help to build one way links which are a great way to generate web traffic.

Submit your lenses to the various blog directories which accept Squidoo submissions. You can also promote your Squidoo lenses by using signature in email and forums.

As Squidoo is a popular social network site, if used correctly, it also serves as an effective traffic generation technique for your network marketing lead generation. There are many ways to generate web traffic using Squidoo, of which using top search words in your Squidoo name is one of the main component in improving Google ranking. The more successful your Squidoo lenses, the more opt in lead you will end up with.
Article Directory: http://www.articledashboard.com

Generate Web Traffic Using Squidoo (1)

How can Squidoo help you to generate web traffic and assist you in improving your network marketing lead generation? If you can improve Google ranking via search engine optimization, you will be able to use Squidoo to effectively promote your site.

Before you start building your Squidoo page, better known as lens, you need to set up a free account with Squidoo. Once you have created your Squidoo account, you will be able to start creating your Squidoo lens. As this lens will be hosted by Squidoo, you do not have to worry about signing up with a hosting company.


Next, take a look at some of the most popular lenses. What does the page look like? What is their niche? Who is their target market? What sort of content is the site populated with? Can you provide a better lens?

If you wish to have your page ranked high on the Google search engine, which means appearing on the first page of Google if not the top spot, which by the way is not impossible, you need to use specially targeted keywords. The first thing you need to do is to do your research using keywords tools to find a keyword rich name for your Squidoo lens utilising one of the top search words. This will give your Squidoo url a much higher chance of being noticed during the Google ranking check, thus improving your Google ranking by leaps and bounds. Using the search engine optimized way will definitely help to generate web traffic to your sites.

Once you have settled on your keyword rich name, be sure to load up great keyword rich quality content on your Squidoo lens. If you already have some articles of blog posts that are relevant, you can have those placed on your Squidoo lens. Using long tail keyword phrases which have less competition will be hugely beneficial in your Google ranking. Make your lens useful.

Do take note that if you wish to remain on the first page of the Google ranking check, you will be required to regularly upload your Squidoo lens with new and fresh content. This is because both Google and Squidoo love fresh content. The trick is not to post all your contents at the same time. Do it over a period of time to satisfy the need for fresh and new content.

It is beneficial to load your Squidoo lens with some graphics to enhance your site. However, do plan the use of graphics well so that you do not distract visitors to your site. The look of your lens will determine if your visitor stays to find out what your site has to offer or just clicks away. I am sure that after spending much time and effort to generate web traffic, you do not want to lose your visitors just because your site looks boring or difficult to read.

If you are not sure how your lens will look like in the eyes of your visitors, you can ask a friend or two to take a look at your site and give you their honest and frank opinion on how to improve the site to make it more effective and attractive to your website visitors. This is something not many people do. However by doing so, you can be assured that your Squidoo lens will be more attractive to most people.

The more attractive your lens, the more value you provide, the greater is the likelihood that your visitors will read what you have to offer on your site and the easier it is to generate an opt in lead.

This will help to increase your database of opt in leads, thus building your list of opt in subscribers. Once they opt in, you effectively receive their permission to send them information about your program.

Squidoo is a great and cost free way to generate opt in leads especially if you are seriously looking at network marketing lead generation. By using keywords tools and applying top search words in your Squidoo title, this can help improve Google ranking of your Squidoo lens.

Generate web traffic, network marketing lead generation, opt in lead, improve google ranking, google ranking check, keywords tools, top search words

Is Squidoo able to help to network marketing lead generation? How can you use Squidoo effectively to generate web traffic and improve Google ranking so as to appear on the first page of Google?
Article Directory: http://www.articledashboard.com

Viral Marketing: Build A Squidoo Lens

Squidoo is the idea of expert internet marketer and entrepreneur Seth Godin. The purpose of a lens is to allow the creator to present as much information as possible about one specific topic or product. Selling is encouraged, and for those who are serious about it, building lenses is a very lucrative income.
You don't have to be an expert programmer to build lenses either. This is an excellent business for the novice, and it's easy to get started.
Now, the purpose of this article is not to walk you step by step through the process of building a lens. You'll find plenty of video on You Tube to teach you how to do it. With Squidoo though, it's so easy to build one of these things, if you can read and follow instructions, you won't have any trouble at all.
The first thing you need to do is sign up for a Squidoo account. You will start off by creating your first lens. The important thing you want to do here is your keyword research. You will need to use keywords in the lens link, as well as in the tags for your lens.
Don't sweat making your first lens. The easiest lens to make is a product lens. In this lens, you include a short description and then add four other modules. Make sure one of these modules includes a guest book. This will allow you to exchange links with other webmasters and raise the rankings of your lens.
You will need a text module for your product review, and don't forget to include images. Avoid the money modules, like Ebay and Amazon. You want to focus your potential customers on the product you are selling.
Squidoo lenses allow you to sell both your own products or someone else's. You may even do lenses on specific people. There are review lenses that cover specific products, and then there are lenses that cover specific topics. The point is to cover the topic or product extensively with lots of information.
Once you have created your first lens, then complete your default profile. As you create lenses, your lenses will be added to your profile so you don't have to worry about that. Each profile has it's own profile, so you may create different profiles about you and your business for your lenses. If you do a specific topic, make sure you make a lot of related lenses for that topic.
The secret to making a lot of money as well as going viral with Squidoo is to make a lot of lenses on your specific topic. To increase your chances of going viral, you will want to market as much as possible. Bookmark your lenses, as well as writing and submitting articles. Invite your friends to make lenses and share yours with them.
Remember, if you set up your lenses right, they rank high in the search engines, and they're a very viral mechanism. For those of you who don't want the hassles of owning domains or websites, this is definitely the easiest opportunity for you.

Pre-Selling! What it is and How Does it Work?

Pre-Selling with Quality

Using your website or articles as a way of pre-selling a product you are promoting is a great strategy.

Those who pre-sell effectively are often able to enjoy conversion rates that can turn competitor Kelly green with envy. A slick pre-sell will multiply conversions.

There are one thousand and one ways to pre-sell a site visitor. One of the best is to knock them out with quality material. If you are delivering someone to a page that screams quality, you can bank on more conversions.

That means you want to spend more than a few minutes on good site design. Content may be king, but it is hard to engender a great deal of support for a very ugly king. Aesthetics do matter and a sharp site sends the quality message.

It also means top-drawer content. You do not want people to hit your site only to find pages of junk articles, retreads and poorly written posts that exist solely to make sure a keyword appears on the page.

You want people to think, "This is a great site" the second they start reading what you have published.

Why does quality work so well as a pre-selling device? Think about these factors.
First, people want to feel secure when they spend money. They want to deal with someone they feel they can trust. You are not going to develop a long relationship with your average site builder.

That means you need to decrease purchase resistance by instantly communicating a level of trustworthiness and credibility. Good materials and visuals do that. The site looks serious. The visitor can take its recommendations seriously.

Second, quality keeps people around long enough to set the sales hook. If someone hits your page only to run away as fast as possible after encountering sub-par content, you are not going to get a chance at making the sale.

Your only hope is to get that visitor to start reading and to start noticing your links and offers. Lousy presentation and content makes that impossible.

Third, quality multiplies the pre-selling power of your content. Ideally, you are going to offer up content that somehow points to the conclusion that the visitor should invest in the product you are promoting.

That low-key sales framing can make a world of difference in results, but it is not happening on sites where quality is lacking. The text needs to be good and the surroundings need to be good enough that they do not overwhelm the content with anything unattractive.

Pre-selling is one of the best ways to boost sales of your own product.
It is also one of the most powerful weapons in the affiliate arsenal. Affiliates who pre-sell effectively almost always out-sell their brethren.

If you are not pre-selling, you are committing Internet marketing's greatest sin: You are leaving money on the table. Up your quality quotient and watch your sales numbers climb.

Article Source: http://EzineArticles.com/?expert=John_Adams

Strategies To Make Money At Home

Identify your initial investment and work out the time you will take to break even when you make money at home. Have you the financial backing to tide over the initial non-profit phase? If not, work out an alternate route for earning money in the short run. Do you need help from a financial institution? What is the cost of the monetary help you will take? Do you intend to start as a freelancer and later move to investing in a website?

Know the business requirements

Are you going to provide freelance services in tutoring or writing? Are you planning to start a home based call centre to make money at home? Do you need to purchase equipment or hire it? Whatever you are choosing to do, know all about the basic investments you will have to make and the time span over which you can expect returns to come your way. Know how your space has to be managed, for e.g., if your house tends to be noisy, it may be difficult to take customer calls on the telephone. Documents and office equipment require storage space, plan this out beforehand. The simplest model is that of the individual service provider with only a computer and telephone to run the business.

Know The Market

This is the most crucial aspect of your business. Your advertisement investment is limited and does not allow access to a wide audience at the start of your plan to make money at home. Is your offering relevant to a local community or a larger area? Can you narrow down your audience by age and lifestyle? What are the likely habits of your audience? What websites is your audience likely to visit? Answering these questions helps you to decide about your communication investment and mode. If you are an individual service provider, know the expectations of the client. It is possible that you have to learn new skills to satisfy client requirements. There are many resources on the net to enhance your skills.

Know The Competition

Identify your competition and see how they are managing their business. Is your offering the same as theirs or can you differentiate yourself in some way? What are they offering as their value proposition? What they are doing to make it possible to keep their client base. Go through the competitor’s website to see how they describe themselves. On the other hand, if you plan to make money at home, with individual efforts, visit the websites of others who are offering similar services. See what they offer to help you decide about your future plans.

Know thy USP (Unique Selling Proposition)

There are many ways to carry out a business. Think through the business processes you will have to follow and find creative ways to engage the customer. Think about what extra value you are adding and word it well. You may need to take professional help for doing this. If you intend to make money at home by offering professional services for a fee, word your resume well. Highlight your skills and experience and provide suitable references.

By: Alan Lim

10 Suggestions to Kill Work from Home Distractions

Working at home and being there for your children is a luxury. Who wouldn't want to be in my shoes? The downside, there are many challenges and distractions.

As a business owner, I can be more flexible than your telecommuter who has a virtual boss hundreds of miles away, but sometimes that flexibility is more of a disadvantage than an advantage.

Here are 10 suggestions to put an end to these work at home distractions.

1. Phone
Let your voice mail pick up your phone calls. If you're not expecting an important call, turn down the volume so you can't hear who's leaving a message.

2. Television and Radio
Television and radio are the worse offenders of background noise. Some music can influence your mood and put you in a non-working frame of mind.

3. Email, Instant Messaging, Social Network Sites
Don't keep your email programs, instant messaging, or social network sites minimized or opened. Enough said.

4. Children
They are one of the many reasons we choose to work at home, but they are pure distraction. Babysitters, daycares, play dates are all good options, but they may not be viable options all the time. Scheduling is very important. Set aside block times for work and for your children. Work doesn't have to be 8 hour days.

5. Food
Stock your pantry and fridge with fruits and veggies for quick and easy healthy lunches and snacks. Avoid drinking alcohol. Always have water at your desk as dehydration causes fatigue, headaches, irritability and more.

6. Procrastination
We avoid it because it difficult to do or we don't enjoy doing it. You have two choices:

A. Perform the task at your peak performance time when you're really alert and work focused or
B. Completely scrap the task if it's not important. Don't hang on to the task or save it for another day.

7. Weather
I find it harder to work when it's sunny and warm. I know I'm not alone. Know when to stop and don't overwork. Distraction is not always a negative thing.

8. Work Attire
Many people have admitted to wearing their pajamas while working at home. Is it productive? I don't think so. Get up, shower, get dressed, eat breakfast and start your day. These things get you moving and your blood circulating and it puts your mind in a work focused mode.

9. Work Schedule
I know when I oversleep I'm more tired and unmotivated throughout the day. Getting up early for me is the best. We're all different in what works well. Find the time when you're the most energetic and do your difficult tasks at that time.

10. Housework
There's nothing wrong with a messy house; a dirty one is a different story. If you keep your house clean and neat then clean up is a snap. Laundry, dishwashing and other chores can be done in between your breaks. It's all about utilizing your time in the most efficient way.

Working at home really requires a lot of self-discipline, careful planning and knowing what works for you. If you can do all that, then work at home distractions can be kept to a minimum or at the very least, none at all.

Carian file dengan Google





Pencarian fail berdasarkan jenis fail

Google tidak hanya mampu mencari katakunci dalam suatu halaman
website sahaja, google juga mempunyai kemampuan untuk mencari isi dari sebuah file. Sebagai contoh saya ingin mencari file PDF (eBook) yang
mempunyai katakunci HTML, caranya hanya menggunakan operator filetype:. Jika saya ingin mencari dokumen PDF yang mempunyai kata HTML, saya cuma perlu memasukkan perintah filetype:PDF HTML.

Oleh kerana syntax ini sangat sensitive, maka anda harus memperhatikan setiap huruf yang anda taip, contohnya pada operator filetype: anda tidak boleh menggunakan space setelah operator filetype: . Ini berlaku pada semua operator.

Google akan mencari file PDF yang ada katakunci HTMLnya. Sebagai Informasi, Google boleh mencari 13 type document, iaitu :

· Adobe Portable Document Format (PDF)
· Adobe PostScript (ps)
· Lotus 1-2-3 (wk1, wk2, wk3, wk4, wk5, wki, wks, wku)
· Lotus Wordpro (lwp)
· MacWrite (mw)
· Microsoft Excel (xls)
· Microsoft Word (doc)
· Microsoft PowerPoint (ppt)
· Microsoft Works (wks, wps, wdb)
· Microsoft Write (wri)
· Rich Text Format (rtf)
· Shockwave (swf)
· Text (ans, txt) dan lain-lain

Sumber: www.google.com/help/faq_filetypes.html

Sekarang sudah terdapat search engine khusus pencarian file PDF, cari saja di google dengan syntax “pdf search engine”.

Adakah anda tahu mengenai Minisite Template untuk Wordpress?








salam sejahtera,

Pada post kali ini saya ingin membincangkan mengenai Minisite Theme yang telah diintegrasikan dengan sistem Wordpress. Ramai IM-IM sekarang lebih suka memilih menggunakan salesletter biasa berbentuk HTML dan kemudian dibuat beberapa page untuk digabungkan.

Dan jika anda lihat bahawa kebanyakan designer akan hanya akan memberi
anda satu fail html sahaja dan anda perlu copy page tersebut untuk mendapatkan satu bentuk theme yang sama. Kini stail tersebut bagi saya
ia sudah lapuk dan Minisite kini perlu memasuki dimensi baru bagi meningkatkan produktiviti dan kualiti satu-satu minisite.

Terdapat banyak kelebihan-kelebihan sekiranya minisite diintegrasikan dengan Wordpress dan di antaranya ialah

1. Wordpress merupakan perisian yang user-friendly dan ia tidak mengambil masa yang lama untuk memahaminya.

2. Wordpress adalah sangat mesra SEO kerana strukturnya yang teratur
dan google gemar mengindeks blog yang berasaskan Wordpress berbanding

yang lain. Sekiranya anda pandai dalam SEO, ia menjadi satu kelebihan untuk anda.

3.Wordpress juga mempunyai banyak plugin-plugin yang berguna dan sesuai untuk diintegrasikan dengan sistem minisite.

Pada awalnya anda mungkin memikirkan bahawa Minisite theme untuk

Wordpress adalah melecehkan. Hakikatnya ia tidak begitu. Sekiranya anda pernah berblogging menggunakan Wordpress anda akan melihat potensinya tiada batas!

Sahabat saya hidayat aka Madno baru sahaja melancarkan produk barunya iaitu Ministe Template untuk Wordpress dan untuk makluman anda ia diberikan secara percuma! Mungkin sahabat saya Madno bermurah hati kerana Ramadhan yang sudah hampir tiba.

Anda juga boleh join program PPL yang baru sahaja dilancarkan. Anda cuma perlu promosikan link affiliate tersebut dan setiap download yang terhasil anda akan mendapat RM0.50. Anggaplah ia sebagai duit Raya sempena Ramadhan yang bakal menjelma nanti.

Selamat mempromosi :)




Can Twitter be Saved?


By: Mark Gimein, The Big Money

Even by Internet standards of hyper-growth, there has never been a phenomenon like Twitter. Less than a year and a half ago, Twitter hit 1 million users. It now has 44 million, a rate of expansion so rapid that if it could continue growing at that speed it would in another year and a half be used by everyone on Earth. It is impressive not just for the sheer number of users but for the share of mind it has carved out, from the national elections to its starring role in Iran's election protests. Twitter has become so ubiquitous so fast that it's almost impossible to imagine it disappearing.

But it can. The irony of Twitter is that even as it becomes more pervasive, it is in danger of very quickly becoming markedly less useful. Twitter is in danger of collapsing under its own weight. Not because of its problems keeping up with traffic—those are solvable—but because the volume of material that Twitter unleashes now puts impossible demands on its users' time and attention. The problem, in a nutshell, is information overload. The more Twitter grows and the more feeds Twitterers follow, the harder it gets to mine it for what is truly useful and engaging. Even as Twitter reaches a peak in the cultural cred cycle, it's time to start asking how it can be saved from itself. Read More........

Twitter tak Selamat?

Chrome Tarik Balik
Semua laman yang menggunakan https harus mempunyai sijil, dan jika tidak mematuhi syarat ataupun mempunyai masalah sekuriti, sijil tersebut akan ditarik semula. Itu yang terjadi kepada Twitter. Chrome telah menarik kembali sijil tersebut dan tidak membenarkan pengguna Chrome dan Chromium memasuki laman tersebut.



Sehingga isu ini selesai, pengguna chrome tidak dibenarkan memasuki Twitter melalui https://twitter.com tetapi masih boleh memasukinya melalui http://twitter.com sebagai alternatif.

Ternyata bukan hanya Chrome/Chromium yang tidak membenarkan memasuki twitter melalui https, tetapi Firefox juga walaupun tidak sehingga menyekat anda daripada menggunakannya. Anda boleh lihat simbol kunci yang mempunyai simbol tanda seru di taskbar di bawah Firefox anda. Dipetik dari AMBNAC

Peluang Pendapatan di Portal Lelong.com.my

Oleh : Eruwan Gerry Norsen

Ramai daripada kita yang terlalu melihat ke luar negara untuk menjalankan perniagaan internet sehingga buta kepada peluang BESAR yang terdapat di dalam negara kita sendiri iaitu di portal Lelong.com.my!

Adakah anda tahu bahawa:

  • Portal Lelong.com.my mempunyai hampir 400,000 Ahli Berdaftar
  • Terdapat transaksi jualan sebanyak RM10 JUTA pada setiap bulan di portal tersebut.
  • Portal Lelong.com.my mendapat melebihi 40 Juta Pageview pada setiap bulan.
  • Lebih daripada 1 Juta orang mengunjungi portal tersebut pada setiap bulan.
  • Terdapat lebih daripada 800 Member Store berdaftar di dalam portal tersebut.
  • Lelong.com.my mempunyai pengiklanan Banner yang paling efektif dari segi kos.
  • Semakin ramai rakyat Malaysia yang menjadikan Lelong.com.my sebagai sumber mata pencarian utama mereka.
  • Bilangan pembeli semakin bertambah pada setiap tahun.
  • Portal Lelong.com.my terletak di Tangga Ke-38 di dalam Ranking Laman Web Paling Popular di Malaysia berdasarkan ranking di Alexa.com (jauh lebih tinggi daripada eBay.com di Tangga Ke-58 dan eBay.com.my di Tangga Ke-77)
  • Hakikat bahawa portal Lelong.com.my merupakan sebuah portal jualan yang hebat di Malaysia bukanlah satu omong kosong kerana cerita kehebatan portal ini sudah pernah dipaparkan di dalam Majalah Personal Money Malaysia Isu #51 keluaran November 2005. Di dalam majalah tersebut, telah didedahkan mengenai penjual yang telah mencapai purata pendapatan RM30,000 sebulan di Lelong.com.my!
  • Buat pengetahuan anda, bekas Perdana Menteri kita iaitu Tun Dr. Mahathir Mohamad juga pernah menggunakan portal Lelong.com.my untuk melelong komputer lama milik peribadi beliau dan ianya telah berjaya dijual dengan harga jualan mencecah 5-Angka!
  • Ini menunjukkan bahawa portal Lelong.com.my bukanlah satu laman web yang calang-calang kehebatan dan pengaruhnya. Malah portal tersebut turut menjadi laman web pilihan oleh syarikat-syarikat hebat untuk menjual barangan mereka. Contoh terbaik adalah Syarikat MaxAudio yang menjadikan portal Lelong.com.my sebagai salah satu sumber pendapatan untuk syarikat mereka.
  • Syarikat MaxAudio merupakan syarikat jualan barangan audio dan aksesori kereta online yang terbesar di Malaysia. Kehebatan syarikat mereka telah membolehkan mereka dianugerahkan gelaran “Malaysia First & Largest Car Audio, Video, Accessories & Performance Online Store” oleh The Malaysia Book of Records!
  • Persoalannya, mengapa pilih model perniagaan internet jenis Lelongan Online?
  • Tiada gunanya saya berkongsi dengan anda mengenai kehebatan portal lelongan online Lelong.com.my jika anda tidak mengetahui kelebihan di dalam menjalankan perniagaan melalui portal tersebut.
  • Berikut cuma merupakan di antara beberapa sebab mengapa lelongan online sepatutnya menjadi pilihan anda di dalam menjalankan perniagaan internet:
  • Tidak perlu membina laman web!
Tidak seperti laman web biasa, anda tidak perlu menghasilkan laman web anda sendiri dan tidak perlu mengetahui bahasa pengaturcaraan HTML untuk mula menjual barangan anda di portal Lelong.com.my. Rata-rata ramai penjual yang ingin mula menjual melalui internet menghadapi masalah apabila perlu menghasilkan laman web mereka sendiri. Ini secara langsung telah membantutkan perniagaan mereka walaupun pada masa itu mereka sudahpun mempunyai barangan untuk dijual. Masalah ini tidak akan berlaku dengan menjual di portal Lelong.com.my kerana kepakaran internet yang anda perlukan untuk mula menjual di portal Lelong.com.my adalah kepandaian untuk menaip dan juga untuk klik dengan menggunakan komputer anda!

* Tidak perlu mencari pengunjung!
Inilah kehebatan paling utama di dalam menjalankan perniagaan anda di portal Lelong.com.my. Anda tidak perlu bersusah payah mencari pengunjung untuk melihat barang jualan anda kerana kesemua pengunjung tersebut sudah sedia ada di portal Lelong.com.my. Perumpamaan terbaik kepada situasi ini di mana anda menjual barangan di portal Lelong.com.my adalah sama seperti anda sedang menjual di sebuah pusat jualan mewah yang terkenal seperti di KLCC atau Mid Valley Megamall berbanding dengan memulakan laman web anda sendiri seperti anda sedang membuka kedai di tepi jalan yang lenggang dan anda perlu berusaha keras untuk mendapatkan pelanggan ke kedai tersebut. Dengan kunjungan melebihi 1 Juta orang pada setiap bulan di portal Lelong.com.my, sudah tentu tidak sukar untuk anda mendapatkan pelanggan dan mendapat keuntungan berlipat-kali ganda di portal Lelong.com.my.

* Tidak perlukan ilmu pemasaran dan trafik!
Kelebihan portal Lelong.com.my adalah dari segi kemudahan yang telah disediakan oleh pihak pengurusan portal tersebut yang mana dengan mudah anda dapat melakukan penjualan tanpa memerlukan sebarang ilmu pemasaran dan trafik berbanding dengan memulakan laman web anda sendiri. Jika anda memulakan laman web anda sendiri, ilmu paling utama yang perlu anda pelajari adalah ilmu penjanaan trafik. Tanpa ilmu ini, laman web anda akan MATI begitu saja. Ilmu trafik merangkumi pengetahuan mengenai SEO, Pemasaran Forum, Pemasaran Artikel, Pemasaran Social Network, Promosi Blog dan pelbagai lagi ilmu trafik lain yang memerlukan masa dan wang untuk anda mempelajarinya. Fikirkanlah, anda sudah tentu ingin mendapatkan wang dengan cepat melalui perniagaan internet anda! Adakah dengan mengambil masa yang panjang untuk mempelajari kesemua ilmu tersebut akan membolehkan anda untuk mendapatkan wang SEKARANG? Sudah tentu tidak! Saya tahu kerana saya mempunyai pelbagai laman web luar yang saya usahakan dan pemahaman ilmu penjanaan trafik akan mengambil masa untuk dipelajari. Kesemua ini boleh anda lakukan dengan mudah setelah anda mempunyai pendapatan yang konsisten dengan memulakan perniagaan anda di portal Lelong.com.my. Setelah mendapat pulangan yang lumayan daripada perniagaan anda di Lelong.com.my, maka tiada masalah untuk anda mempelajari perkara lain kerana anda sudah tidak perlu risau lagi mengenai wang!

* Tidak perlu mewujudkan sistem pembayaran!
Dengan menjual di pasaran Malaysia dan portal Lelong.com.my, anda sudah tidak perlu mewujudkan sistem pembayaran anda seperti dengan laman web anda sendiri. Hampir 90% daripada pelanggan di Malaysia akan membayar anda dengan menggunakan deposit wang ke akaun bank anda di Malaysia sama ada melalui Perbankan Internet atau melalui Mesin Deposit Wang. Anda sudah tidak perlu melakukan sebarang usaha lain kerana wang pembayaran boleh terus dimasukkan ke akaun bank anda tanpa sebarang masalah. Anda juga sudah tidak perlu risau mengenai penerimaan pembayaran melalui Kad Kredit, kerana pihak Lelong.com.my boleh menerima bayaran melalui kad kredit pelanggan untuk anda dan seterusnya mendeposit wang tersebut terus ke akaun bank anda dengan mudah. Tiada masalah sistem pembayaran di portal Lelong.com.my!

* Analisa pasaran disediakan!
Pihak pengurusan portal Lelong.com.my telah membantu memudahkan proses melakukan analisa pasaran untuk barang jualan anda. Kesemua maklumat penting seperti jumlah pengunjung, jumlah bidaan dan jumlah promosi boleh anda akses dengan mudah melalui control panel keahlian anda. Dengan berbekalkan maklumat analisa yang sedemikian, ianya akan memudahkan anda untuk membuat keputusan sama ada sesuatu barang jualan mempunyai potensi jualan yang baik ataupun tidak. Dengan ini, anda boleh membuat penilaian terbaik untuk perniagaan anda berbanding sekiranya anda perlu membuat kesemua analisa tersebut melalui laman web anda sendiri. Pihak Lelong.com.my mahu anda berjaya kerana apabila anda berjaya, mereka juga akan berjaya!

* Wang pendahuluan minima!
Sekiranya anda memulakan laman web anda sendiri, anda pasti perlu mengeluarkan wang modal untuk mendapatkan domain name, akaun hosting, rekaan laman web, dan pelbagai perisian lain yang anda perlukan untuk membantu menguruskan satu laman web yang berjaya. Saya boleh katakan sekurang-kurangnya perlu ada RM500 di dalam tangan anda untuk memulakan laman web anda sendiri. Tetapi tidak di portal Lelong.com.my. Anda boleh memulakan perniagaan anda dengan bayaran paling minima iaitu RM0! Satu tahu kerana saya pernah melakukannya semasa saya baru bermula di portal Lelong.com.my beberapa tahun yang lepas. Jika anda perlu membelanjakan wang pun, sekurang-kurangnya ia adalah untuk mendapatkan barang jualan dan bukannya untuk mendapatkan sebarang peralatan lain yang akan membantu jualan anda. Modal yang anda sumbangkan untuk perniagaan anda di portal Lelong.com.my adalah hampir 100% untuk mendapatkan bahan dan untuk promosi yang secara langsung akan membantu meningkatkan jualan dan keuntungan anda di dalam portal Lelong.com.my.
Ternyata portal Lelong.com.my merupakan satu lubuk emas kepada sesiapa sahaja yang bijak mengambil peluang daripadanya!
Jika anda berminat untuk mengetahui dengan lebih lanjut cara untuk mencapai kejayaan di portal Lelong.com.my, sila kunjungi laman web berikut:

http://www.rahsiarajalelong.com/WorkshopLelong.htm
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

 
© Pen Canggih All Rights Reserved