Mari Lihat Bagaimana Tablet Cap Ayam Dibuat


Sekarang ni lambakkan tablet cap ayam banyak dijual dipasaran dengan harga yg murah. Namun kebanyakkannya tablet ini tidak tahan lama dan mudah rosak. Lihat bagaimana tablet ini dibuat di China. 

#Sila fikir 2 kali kalau nak beli barangan china

Lukisan Muka Oleh Christy Lewis Yang Menarik...


Christy Lewis dari New Zealand gemar menghasilkan lukisan dan beliau menggunakan mukas sebagai kanvas. Lukisan sungguh menarik. Anda boleh lihat lebih banyak koleksi beliau di bawah


Tangki Simpanan Gas Yang Diubah Menjadi Kawasan Perumahan


Pada 1896, Kerajaan Vienna bercadang untuk membina loji gas arang dan elektrik yg besar untuk penduduk tempatan memperolehi gas memasak dan lampu jalan. Lalu kerajaan membina 4 tangki simpanan gas arang yg dipanggil gasometers menggunakan batu bata setinggi 70 meter dan berdiameter 60 meter. Dengan kapasiti 90,000 meter padu, tangki ini merupakan yg terbesar di Eropah ketika itu. Namun setelah gas asli mula mendapat tempat dan lebih banyak digunakan, gas arang sudah tidak diperlukan lagi. 

Pada 1984, gasometers ditutup. Kerana nilai estatik tangki gas itu tidak dirobohkan. Pada 1995, kerajaan bercadang untuk mengubah suai tangki itu untuk kegunaan lain. 4 orang arkitek; Jean Nouvel, Coop Himmelblau, Manfred Wehdorn dan Wilhelm Holzbauer tanpil memberikan idea untuk mengubahnya menjadi kawasan perumahan. Lalu pada 1999, pembinaan pun dijalankan. Dibawah ini adalah gambar² tangki yg sudah diubah menjadi perumahan.


Apa Masalah Dengan Iklan Colgate Di Bawah Ini? (4 Gambar)

Tengok dan teliti. Apa yang pelik dalam gambar ni?

Villa Especuen, Bandar Yang Ditenggelami Air Selama 25 Tahun (10 Gambar)


Pada tahun 1920-an, sebuah perkampungan pelancongan dinamakan Villa Epecuen didirikan di sepanjang pantai Lago Epecuen, iaitu sebuah tasik garam yang terletak kira-kira 600 kilometer di barat daya Buenos Aires, Argentina. Lago Epecuen adalah seperti kebanyakan tasik gunung yang lain, kecuali satu perbezaan yang penting - ia mempunyai tahap garam kedua tertinggi selepas Laut Mati, dan sepuluh kali lebih tinggi daripada mana-mana lautan.


Kuasa terapeutik Lago Epecuen telah menjadi terkenal selama beberapa abad. Dikatakan bahawa Epecuen - atau "musim bunga yang kekal" - boleh mengubati kemurungan, penyakit sendi, penyakit kulit, anemia, juga merawat penyakit kencing manis.

Menjelang lewat abad ke-19, penduduk dan pengunjung pertama mula tiba di Villa Epecuen dan mendirikan khemah di sepanjang pantai. Villa Epecuen berubah dari kampung gunung yang lengang kepada sebuah resort pelancongan yang sibuk. Kampung itu kemudiannya mempunyai landasan kereta api menghubungkan ke Buenos Aires. 

Tidak lama kemudian, ia menarik kedatangan pelancong dari seluruh Amerika Selatan dan Dunia. Dikatakan pada tahun 1960, seramai 25,000 orang datang setiap tahun untuk berendam di dalam air garam yang menenangkan. Penduduk di pekan ini memuncak pada tahun 1970-an dengan lebih daripada 5,000 orang. Hampir 300 perniagaan berkembang pesat, termasuk hotel, asrama, spa, kedai-kedai, dan muzium.

Pada masa yang sama, satu acara cuaca jangka panjang telah melimpahkan hujan jauh lebih banyak daripada biasa ke kawasan bukit-bukit sekitar selama bertahun-tahun, dan Lago Epecuen mula tenggelam. 

Pada 10 November 1985 jumlah yang besar air melimpah melalui batu dan empangan dan membanjiri banyak bandar sedalam empat kaki air. Pada tahun 1993, banjir yang berlanjutan terus meneggelamkan bandar itu sehingga kedalaman 10 meter air.

Hampir 25 tahun kemudian, pada tahun 2009, keadaan cuaca basah beransur reda dan air mula surut. Villa Epecuen mula kembali ke permukaan.

Isi Buah Epal Berwarna Pink Yang Sungguh Unik (5 Gambar)


Pink Pearl Apple ialah buah epal yang isinya berwarna merah jambu yang telah dihasilkan oleh Albert Etter hasil dari kacukan beberapa spesis epal pada 1944. Epal unik ini biasanya mempunyai kulit berwarna kuning cerah dan berbau wangi. Rasanya pula sangat manis dan isinya sungguh lembut.

TOPI KAYU YANG BOLEH DILIPAT (12 GAMBAR)

Topi kayu Tete De Boisyang diperbuat dari kayu Mahogani. Terdapat 5 rekaan topi yang boleh dipilih dan setiap satu boleh dilipat apabila tidak digunakan.

MII PC : KOMPUTER DESKTOP BERKUASA ANDROID (13 GAMBAR)

Mii PC menghasilkan komputer mini yang diperkasakan sistem operasi Andoid Jelly Bean. Mii PC menggunakan pemproses 2 teras 1.2 GHz, RAM 1 Gigabyte dan muatan dalaman 4 GB. Aplikasi Android boleh dimuat turun secara terus dari PlayStore tanpa masa pemasangan yang perlahan seperti di dalam OS Windows. Penggunaan Mii PC juga boleh dipantau oleh ibu dan bapa menggunakan aplikasi telefon pintar. Anda boleh menghadkan masa penggunaan, akses kepada aplikasi dan juga laman sesawang. Mii PC akan dijual pada harag USD 99 (RM 300) sebuah.

Pengecas Telefon Bimbit Tanpa Menggunakan Tenaga Elektrik (3 Gambar)


Alat pengecas mudah alih yang dikenali sebagai SOSCharger ini telah direka untuk membolehkan pengguna mengecas telefon bimbit mereka dengan engkol tangan yang mudah. Alat unik ini telah dijual dengan harga USD$35 sahaja.

Model Remaja Taiwan Selepas VS Sebelum MakeUp Pasti Mengejutkan Anda (8 Gambar)

Selepas MakeUp :

Ayah Bertukar Menjadi Seorang Perempuan

John Ozimek, 54 tahun, merupakan bekas IT Consultant dan juga bekas pelajar Oxford University. Tash, anak perempuan John Ozimek akhirnya mengakui bahawa bapanya telah bertukar jantina menjadi seorang perempuan. Walaupun dalam masa yang sama masih memiliki seorang ibu. Hell yeah..

Beliau menjalani pembedahan transsexual dan menyuntik beberapa jenis hormon bagi membolehkan diri beliau menjadi seperti wanita sebenar. Kini Bapanya bukan lagi John Ozimek tetapi Jane Fae.

LOL

Iklan Teh Yang Sangat Seram Dan Menakutkan

Herbaria dari Hungary ini yang menggunakan tema seram untuk iklan terbaru mereka. Dengan menggunakan tagline 'Drown Your Fears', iklan ini memaparkan seorang badut yang menakutkan dan grim reaper yang ditarik ke dalam air oleh uncang teh.

Kreatif tahap antarabangsa nih

10 Contoh Resume Kreatif Dan Gempak

10 contoh resume yang kreatif dan gempak diambil dari pelbagai websites.

MENGERIKAN! Bunyi Jeritan Dikeluarkan Bintang Apabila Ditelan Lubang Hitam Di Angkasa


Pernah dengar bagaimana bunyinya bintang menjerit?

Baru-baru ini saintis telah merekodkan bunyi terakhir yang dikeluarkan oleh sebutir bintang yang ditelan oleh lubang hitam, yang diibaratkan sebagai 'quasiperiodic oscillations' jika dibandingkan dengan jeritan manusia. Macam seram bukan?

Skuter Eletrik Yang Boleh Dilipat Menjadi Beg

Satu kumpulan non-profit, Arto telah mereka Moveo, sebuah skuter elektrik yang bukan sahaja kecil dan ringan, malahan ianya boleh dilipat seperti beg bagasi yang boleh ditarik menggunakan roda.

Skuter yang mempunyai berat kira-kira 24 kilogram ini mempunyai kelajuan 45 kilometer sejam dan kuasa bateri yang mampu bertahan sepanjang 35 kilometer perjalanan.


Skuter yang ditunjukkan di sini hanyalah prototaip namun Arto, syarikat yang bertanggungjawab mereka design skuter eletrik ini menyasarkan pengeluaran sebanyak 4,000 buah setiap tahun sebaik sahaja dana berjaya dikumpul. Harganya pula bermula dari 3,600 hingga 4,600 US Dollar.

Sangat cool!

Lelaki Bergambar Dengan Gaya Yang Sama Dalam Semua Gambarnya (12 Gambar)

Merantau ke seluruh dunia, snap gambar dengan expresi yang sama. WIN!

25 Gambar Objek Harian Di Bawah Mikroskop Yang Sangat Pelik Dan Menyeramkan

Serius memang sangat pelik dan seram bila dilihat-lihat balik.

Berus Maskara

[BERGAMBAR] KL Dilanda Banjir Kilat




H
ujan lebat selama sejam yang melanda Lembah Kelang sejak 5.30 petang, menyebabkan beberapa kawasan dilanda banjir kilat.

Antara kawasan yang terjejas termasuk Jalan Tun Razak, Jalan Parlimen, Jalan Duta, Jalan Pudu, Jalan Cheras Lama, Jalan Chan Sow Lin dan Jalan Segambut.

Gigi Gadis Korea Menjadi Teruk Selepas Pembedahan Plastik (10 Gambar)

Yang Hye Ran telah muncul di kaca TV dan menceritakan pada orang ramai mengenai pengalaman buruknya selepas pembedahan plastik. Dia telah menjalani pembedahan plastik di sebuah pusat yang haram tetapi murah bayarannya. Selepas beberapa suntikan, mulutnya dan giginya menjadi semakin teruk. Dia sendiri terkejut dengan kesan itu dan dia terpaksa hidup sebegitu untuk lebih 10 tahun kerana tak mampu untuk mengubahnya. Dia bernasib baik kerana baru-baru dia mendapat sumbangan dari orang ramai untuk membantunya mengatur balik mulutnya itu. 

Kolam Renang Terbesar Di Dunia Yang Sangat Menakjubkan (8 Gambar)

Tahukah anda kolam renang terbesar di dunia, terletak di San Alfonso del Mar resort di Chile?

Panjang kolam renang yang terletak di tepi pantai ini mencapai 1 kilometer panjang, dengan keluasan 8 hektar (19.77 ekar), menyamai keluasan 20 kolam renang bersaiz olimpik. Ianya diisi dengan air laut sebanyak 66 juta gelen dan bagi yang tak tahu berenang tu, mungkin dinasihatkan berhati-hati di sini kerana kedalamannya mencapai sehingga 35 meter dalam.

Kolam renang ini dibuka pada tahun 2006 lalu dan mengambil masa selama lima tahun untuk disiapkan dengan kos pembinaan mencapai kira-kira RM3 billion. Luasnya kolam renang ini hinggakan pengunjung bukan sahaja boleh berenang, bahkan turut boleh menaiki perahu layar di sini. Ianya menggunakan sistem sedutan dan penapisan yang dikawal menggunakan komputer untuk menyedut air dari lautan pada satu sudut dan mengepamnya keluar pada sudut yang lain.


Apa Yang Terdapat Dalam Dompet Yang Bernilai RM0.80 Ini? (4 Gambar)

Dompet ini telah dibeli oleh seorang lelaki dari sebuah kedai jualan murah serta barang terpakai. Harga dompet ini cuma RM0.80 tapi apa yang nak menariknya adalah kandungan dalam dompet itu. Terdapat 200$ USD dalam kocek, jika ditukar ke mata wang RM ada lah juga dekat RM600.

This is matatarezeki!

Inilah Wanita Paling Popular Di Arab Saudi (3 Gambar)

Puteri Saudi, Amira al-Taweel menjadi wanita paling popular di laman Twitter. Hal itu dilihat dari jumlah follower Amira yang telah menembusi angka 662,170, seperti dilaporkan surat khabar Saudi, Asharq al-Awsat. Jumlah tersebut membuatkan Puteri Amira memiliki jumlah follower terbanyak di negaranya.

Dalam laporannya, surat khabar Asharq al-Awsat juga menyebut Puteri Amira berada di senarai 19 di antara tokoh-tokoh Saudi paling berpengaruh di Twitter. Kembali ke wanita paling popular di Twitter, posisi kedua adalah aktres popular Saudi, Rim Abdullah. Dia memiliki follower sebanyak 404,078 dan penyampai tv Lujain Omran berada di tempat ketiga dengan jumlah 195,264 follower.

Platform Pemerhati Yang Tenggelam Di Dasar Tasik (3 Gambar)

Terdapat sebuah platform pemerhati yang dibina di dalam tasik di Vöcklabruck, Austria. Platform unik ini dibina bagi memberi peluang kepada pelancong untuk berjalan di bawah permukaan air untuk merasa keadaan di dalam tasik. Platform ini dilengkapi dengan sistem parit bagi mengelakkan air yang melimpah masuk akan bertakung di dalamnya.


Bukti Samurai Dapat Memotong Peluru Pistol

Isao Mashii, seorang samurai modern yang mempunyai bakat melampau dalam seni samurai kerana beliau berjaya memotong peluru dalam kelajuan 200mph dengan jarak 70 kaki.Untuk membuktikan bahasa Isao Mashii dapat memotong peluru, aksi beliau dirakam dalam bentuk slow motion sebanyak 250 kali bagi membolehkan pergerakkan beliau dirakam dengan lebih detail. 

Asians....

AUDI MOTORRAD : MOTOSIKAL AUDI + DUCATI (16 GAMBAR)

Tahun lalu syarikat pengeluar motosikal ternama Ducati dibeli oleh syarikat Audi. Ini amat mengujakan penggemar industri permotoran yang mahu melihat adalah Audi akan akhirnya menghasilkan motosikal mereka sendiri. Motosikal Audi Motorrad di bawah ialah konsep yang dihasilkan oleh Thibault Devauze. Ia mengabungkan enjin berkuasa tinggi Ducati dan rekaan moden Audi.

Ubat Gigi Bukan Sahaja Untuk Gigi (Menarik!)

Kebiasaannya kita menyebut ubat gigi dengan colgate bukan? Itulah yang dinamakan kuasa jenama yang mampu merubah istilah sesuatu benda. Tahukah anda kegunaan ubatgigi selain daripada menggosok gigi? 

Anda percaya bulat-bulat anda bangang abadi

5 Buah Penjara Paling Brutal Di Dunia



Penjara bukan semata untuk mengurung, tetapi untuk mendidik! Take note!

1. Candiru Prison (Brazil)

JAMBATAN NAGA BERBOLA API DI VIETNAM (25 GAMBAR)

Di Da Nang Vietnam sebuah jambatan berbentuk naga dan menghembuskan api baru sahaja dibuka. Jambatan ini dibuka pada ulang tahun ke 38 pembebasan Da Nang dari tentera Amerika Syarikat. Jambatan yangm enelan belanja USD 85 Juta (RM 260 Juta) ini memakan masa 5 tahun untuk disiapkan dan satu-satunya jambatan yang mampu menghembuskan bebola api.

KERETA PERONDA POLIS BERPRESTASI TINGGI SELURUH DUNIA (15 GAMBAR)

Polis Di Raja Malaysia menggunakan Mitsubishi Evolution 10 sebagai peronda berkelajuan tinggi lebuh raya mereka. Di negara-negara lain polis tempatan juga menggunakan kenderaan berprestasi tinggi untuk melakukan rondaan di atas lebuhraya. Mari kita bandingkan dengan negara-negara lain. The matatatacool!

Hukuman Gantung Sampai Mati Dijalankan Di Khalayak Ramai Di Kuwait (5 Gambar)


Kuwait untuk pertama kalinya telah menjalankan hukuman mati dalam selepas 6 tahun yang lalu pada 1 April 2013 yang lalu. Terdapat tiga banduan atau tahanan yang menjalani hukuman gantung tersebut iaitu seorang warganegara Pakistan, seorang warganegara Arab Saudi, dan seorang lagi tidak mempunyai apa-apa kewarganegaraan.

Dua Jenis Perompak Yang Wajib Anda Kenal Pasti

Selamatkan diri anda. Nasihat berguna ni.


Misteri! Bagaimana Lampu Ini Boleh Menyala Beribu-Ribu Tahun


Misteri! Bagaimana Lampu Ini Boleh Menyala Beribu-Ribu Tahun | Seperti sukar untuk diterima akal apabila sekumpulan penyelidik menemui sebuah lampu yang masih lagi menyala di makam milik seorang gadis bangsawan dari zaman yunani kuno. Penemuan ini dianggap misteri kerana, tempat itu baru sahaja ditemui sejak 1500 tahun yang lalu. Itu yang membuatkan para penyelidik cuba mencari jawapan bagi mendapatkan kepastian mengenai misteri ini.
lampu

Tarantula Sebesar Muka Manusia Ditemui Di Sri Lanka (3 Gambar)

Spesis baru tarantula bersaiz muka manusia dijumpai berhabitat dalam kawasan hutan di utara Sri Lanka. Dipetik MailOnline, jurucakap saintis Pusat Penyelidikan dan Pengajian Biodiversiti Sri Lanka memberitahu, spesies Poecilotheria rajaei itu mampu melangkah sekurang-kurangnya 20.3 sentimeter.

Dedah penyelidik, tarantula beracun yang dijumpai di dalam sebuah kuarters usang di Mankulan ini amat berbeza dengan spesiesnya kerana jarang ditemui di dunia.

"Selepas beberapa hari menjalankan kajian terhadap tarantula ini, kami mendapati spesies ini hidup di atas pokok dan dalam hutan jarang," kata Ranil Nanayakkara.

Beliau berkata, hidupan liar ini diklasifikasikan sebagai selamat kerana begitu mudah menyesuaikan diri dengan persekitaran tetapi mampu pupus jika habitatnya dimusnakan oleh pembangunan semasa.

10 BANDAR PALING BAHAYA UNTUK DI LAWATI


Jika anda merancang untuk melancong bersendirian untuk menenangkan diri atau mengelakkan diri daripada masalah kerja dan sebagainya,pastikan anda tidak memilih destinasi-destinasi seperti dibawah ini kerana apabila anda sampai disana sahaja, anda bersedialah dengan bahaya yang bakal menimpa diri anda. Ini kerana bandar-bandar yang akan disebutkan ini merupakan sebuah tempat penuh bahaya kerana kadar jenayahnya adalah sangat tinggi dan cukup mengejutkan. Nak tahu bandar mana..


bandar_paling_bahaya (2)10. Bangkok, Thailand
Thailaand merupakan pengeluar candu serta heroin utama di dunia dan sebahagian besar perdagangan haram ini berlakuu di ibukota Bangkok. Statistik pada tahun 2009 sahaja menunjukkan sebanyak 20,000 serangan, 13,500 kes kecurian dan 5,000 kes pembunuhan telah berlaku disini. Dan mungkin disebabkan itu ia berada pada tangga teratas jenayah paling tinggi di Asia Tenggara sehingga membuatkan ia termasuk dalam senarai top10 ini.

10 KEMATIAN PALING TRAGIS DALAM PEMBIKINAN FILEM


10. Twilight Zone

 

Terkorban: Vic Morrow dan aktor cilik Myca Dinh Le (umur 7 th) dan Renee Shin-Yi Chen (umur 6 th)

Dalam segmen filem yang diarahkan oleh John Landis pada 23 Julai, 1982, pelakon Vic Morrow dan pelakon Myca Dinh Le kanak-kanak (umur 7) juga Renee Shin-Yi Chen (umur 6) meninggal dunia dalam kemalangan yang melibatkan sebuah helikopter yang digunakan. Helikopter yang telah di ketinggian hanya 25 kaki (8 meter), terlalu rendah untuk mengelakkanletupan yang digunakan dalam pembuatan letupan.
Kemalangan ini membawa kepada pengharaman ke atas dunia filem untuk mengharamkan Kanak-kanak terlibat dalam aktiviti-aktiviti berbahaya pada filem.

Tahukah Anda Dari Mana Idea Filem Alien?

Tahukah anda bagaimana director movie Alien yang popular suatu ketika dahulu mendapat idea untuk mereka bentuk baby alien yang menyerang wajah manusia? Alien vs predator?

Apa Yang Berlaku Selepas Banjir Musim Sejuk? (3 Gambar)

Kejadian ini sering berlaku di negara luar. Gabungan antara banjir kilat atau air pasang semasa musim salji menghasilkan fenomena menarik seperti di bawah. Kesian kat kita, tak pernah sentuh salji.

Suasana Siang Dan Malam Dalam Satu Tempat

Apa akan terjadi sekiranya di satu tempat, siang dan malam disatukan?

creepy!

Adakah Masa Boleh Berputar Kembali?

Alam ini penuh dengan perkara-perkara yang ajaib. Walaupun di zaman teknologi yang pesat membangun, namun fenomena ‘Masa berulang’ ataupun ‘Waktu berputar kembali’ sukar untuk dijelaskan. Secara teori misteri Waktu Berputar Kembali diertikan sebagai waktu yang telah berlalu berulang kembali. Kembali ke masa lampau bukannya sesuatu yang mustahil, walaupun tiada orang mengalaminya secara sengaja setakat ini. Menurut teori Albert Einstein, waktu dan ruang dapat mengalami perubahan dalam kecepatan cahaya. Jadi, seandainya suatu benda bergerak dengan kecepatan 300,000 km/saat ataupun atau 186,000 batu sesaat, maka ruang dapat dipendekkkan, dan waktu dapat diperlambatkan.

Rupa Bentuk Website Terkenal Zaman Dahulu

Anda pernah lihat bagaimana website - website gergasi seperti Facebook, Google, Yahoo and YouTUBE semasa abad sebelum kemajuan teknologi berkembang?Ini Dia....

Dimana Tempat Hitler Berehat?

Nama Hilter sudah tidak asing lagi bagi masyarakat di bumi ini. Terkenal dengan pemerintahannya yang sangat diktator. Namun sebagai manusia biasa, beliau juga perlukan satu tempat untuk berehat. Enjoys~


Office Hitler yang tersangat luas di Chancellery, Berlin, Germany pada tahun 1930 - 1940

Levitation Photography Yang Stail

Natsumi Hayashi, seorang female photographer Jepun yang menyukai seni levitation ini. Kalau korang berminat pada seni photography ini, Natsumi Hayashi ada memberi tutorial bagaimana untuk menghasilkan gambar levitation ini.

Nak belajar?   Levitation Tutorial

Lukisan Yang Menjulingkan Mata, 3D Street Arts

Apa itu 3D Street Arts? Ia adalah seni lukisan yang dilukis dalam keadaan 2D dimension di atas jalan yang mendatar. Dari segi pandangan sisi korang , atau biler you all view in certain perspective, lukisan yang dilukis dalam keadaan 2D itu akan kelihatan seperti 3D.

SEOUL KOREA SELATAN PADA TAHUN 1960 (15 GAMBAR)

Ini ialah gambar bandaraya Seoul Korea Selatan pada tahun 1960. Tetapi kini kita semua tahu betapa modennya bandar Seoul, thank for Kpop like BIGBANG, GirlGeneration and etc2.

PESAWAT STEALTH PERTAMA IRAN (16 GAMBAR)

Sempena perayaan tahun ini, kerajaan Iran memperlihatkan pesawat pejuang terkini mereka iaitu Qaher 313. Qaher bermaksud penjajah dalam bahasa Farsi dan ia merupakan pesawat stealth pertama keluaran Iran. Iran mendakwa pesawat ini mampu bersaing dengan pesawat F-22 Raptor milik Amerika Syarikat. 

Sungguhpun begitu ramai penganalisa ketenteraan merasakan pesawat ini tidak mampu terbang. Masalah utama yang kelihatan ialah sayap yang terlalu kecil dan tidak aerodinamik.

#pendapat anda?

Telefon Terkini Yang Dicipta Di Tapak Kasut (10 Gambar)

Seorang pereka berusia 41 tahun, Sean Miles telah menghasilkan hasil rekaan terbarunya dengan mengabungkan telefon lama dengan kasut. Telefon kasut ini dijual pada harga RM10,000 sepasang. Untuk yang lebih kaya, boleh letak GPS.

ARCA ANATOMI DIHASILKAN MENGGUNAKAN KERTAS (8 GAMBAR)

Lisa Nilsson ialah seorang artis dengan kemahiran menghasilkan lukisan dengan menggunakan kertas yang digulung. Untuk projek terkini beliau, teknik "lukisan" kertas digunakan pada arca anatomi di bawah. Hasilnya agak menakjubkan.