Rumah Berhantu Dilelong Dengan Harga 1 Euro Di eBay (3 Gambar)

Rumah berhantu yang terletak di France ini telah dilelong dengan harga 1 Euro di e-bay. Menurut pemiliknya, satu pembunuhan terlah berlaku di rumah ini yang menyebabkan roh jahat telah menghuninya. Berlaku kejadian seperti bunyi ketukan pintu, bunyi suara aneh dan juga barang bergerak dengan sendirinya di dalam rumah ini. 

#Serious, dalam hidup aku tak pernah lagi terserampak dengan hantu. Kalau imagenasi ada la.

Apabila Lelaki Tengok TITS Real Gadis Cun (1 Gif)

Gif di bawah adalah pengajaran di mana bukan semua gadis cun yang anda tengah webcam online adalah benar.

15 Kuasa Man Of Steel Yang Perlu Anda Tahu (2 Gambar)
Superman merupakan watak superhero yang sangat memberi inspirasi kepada dunia. Boleh dikatakan semua generasi mengenali watak lelaki memakai seluar dalam ini. Antara kuasa-kuasa yang perlu korang tahu.

SISTEM BAS TRANSIT PANTAS DI BRAZIL (13 GAMBAR)

Kebanyakkan bandar moden dunia kini mempunya pengangkutan massa awam mereka yang tersendiri. Majoriti memilih untuk membina sistem rel massa yang mengambil masa untuk dibina dan menelan belanja yang tinggi. Di Malaysia sistem MRT fasa baru sedang dibina dan ia mengakibatkan berlakunya kesesakan jalan raya. Di Curitiba, Brazil mereka menggunakan sistem Bus Rapid Transit. In fact sistem BRT ini dicipta di bandar ini oleh datuk bandar Curitiba Jaime Lerner pada tahun 1974. Melalui sistem BRT, bas berfungsi seperti sebuah kereta bawah tanah dengan laluan khas mereka sendiri. Setiap bas panjang yang diberi gelaran"accordian" BRT mampu membawa 300 penumpang pada satu-satu masa. Stesen bas BRT berfungsi seperti stesen keretapi dengan sistem bayaran pada pintu masuk dengan akses kepada pengguna kerusi roda. Bas akan mengambil penumpang sekerap setiap 90 saat. Sistem ini jauh lebih murah dari membina sistem keretapi massa yang sedia ada. Sistem BRT kini digunakan di Bangalore, Panama, Buenos Aires dan Mexico City.


INI IALAH IPAD PALING SEDIH PERNAH KAMI JUMPA

Nakharom...... iPad mini boleh beli tapi apsal protective screen dia macam gelandangan?


BUNGKUSAN NASI LEMAK PALING WANITA

Well played sir!


Tragedi Budak 5 Tahun Melambung Setinggi 8 Kaki Disembur Air Pancut Di China (4 Gambar)

Seorang budak berusia 5 tahun melambung ke udara setinggi 8 kaki setelah dia bermain di kawasan air pancut di China. Baju kanak-kanak malang itu koyak dan cedera pada muka dan luka di seluruh badan setelah disembur dengan air berkelajuan tinggi. Kanak-kanak itu jatuh muka dahulu setelah melambung. Gambar kanak-kanak itu sempat dirakam oleh pengunjung yang melawat ke kawasan air pancut terkenal di wilayah Hubei itu.