FAKTA - FAKTA MENGENAI HELLO KITTY

Hello Kitty Fact yang anda harus tahu.

Kreatif : Gambar Lesen Memandu Paling Unik (10 Gambar)

Gambar Lesen Memandu Paling Kreatif
Lelaki ini cuba membuat sedikit pembaharuan pada gambar lesen memandu, jadi tengok apa yang dia buat. 

LAWAK : Top Gambar Mona Lisa Yang Lawak

Top Gambar Mona Lisa Yang Lawak | La Gioconda (La Joconde) atau lebih dikenali sebagai Mona Lisa merupakan sebuah lukisan minyak hasil seni daripada Leonardo da Vinci pada abad ke-16. Lukisan ini sering dianggap sebagai salah satu lukisan paling terkenal di dunia.

Bosan tengok gambar Mona Lisa yang asyik sama je? Jom kita tengok pula gambar Mona Lisa yang telah diubah suai oleh mereka-mereka yang kreatif lagi inovatif.

Lukisan Dinding Yang Sangat REAL (7 Gambar)


Jeremy Geddes, seorang pelukis dari Melbourne, Australia merupakan pelukis yang genius dalam bidangnya. Beliau sebelum ini pernah jadi video games art director kini mula menceburi bidang seni lukisan. Lihat sahaja hasil karya beliau yang realistik dan badassss!


Kaedah Memadamkan Kebakaran Dengan Selamat (2 Gambar)


Ini teknik yang boleh dianggap sebagai teknik memadamkan kebakaran tahap selamat.


Lelaki Ditikam Berpuluh Kali Di Khalayak Ramai [Video]


Video lelaki yang ditikam berpulu-puluh kali. Tak dapat dipastikan kat mana benda ni berlaku dan punca kejadian. Tapi jika dilihat melalui video ni, mungkin berlaku di China atau negara-negara jirannya.

SADIS : Kaki Budak Tersangkut Dalam Lubang Air (Gambar)


Bau: Seorang kanak-kanak perempuan berusia dua tahun menahan kesakitan lebih sejam selepas kaki kanannya tersangkut dalam lubang saluran air di bilik mandi di rumahnya di Seniawan Villa, di sini, semalam.

PROPELLER ISLAND CITY LODGE : HOTEL DENGAN BILIK PELBAGAI TEMA (18 GAMBAR)


Propeller Island City Lodge yang teletak di Berlin ialah antara hotel paling aneh di dunia. Setiap bilik di dalam hotel ini mempunyai temanya anehnya tersendiri. Ada bilik bertemakan penjara, hantu, tunggang terbalik dan bilik seksaan. Jika anda mahu tinggal di dalam hotel yang aneh silalah ke hotel ini. 


Larian 110M Lari Berpagar Sukan Universiti China Yang Lawak [ Video ]

Apa yang menarik sangat pasal budak ni? 

Apabila Akuarium Gergasi Untuk Ikan Jerung Pecah Dalam Shopping Mall China (10 Gambar)

Apabila Akuarium Gergasi Untuk Ikan Jerung Pecah Dalam Shopping Mall China.
Sebuah akuarium gergasi yang boleh memuatkan 7 ekor ikan jerung telah dibina di sebuah Shopping Mall sekitar China dua tahun yang lalu. Namun ianya tidak tahan lama kerana minggu lepas, ianya pecah dan mencederakan seramai 56 orang serta membunuh kesemua ikan jerung di dalamnya. 

Jambatan Trampoline Yang Unik Di Paris (4 Gambar)



Jambatan yang dibina di Paris ini telah direka oleh AZC Architecture di mana ia akan dibina dengan hanya menggunakan tiub belon boleh kembang dan 3 set trampolin gergasi yang saling berhubungan.

Rokok Gergasi Dengan Dadah Di Santa Cruz 4/20 Rally (5 Gambar)


Sambil mereka berarak, mereka menghisap rokok gergasi ini yang dikatakan bernilai RM20,000. Rokok ini seberat 2 paun. Malangnya, rokok itu telah disita oleh pihak polis. 


Tidur Dan Peluk Wanita Ini Dengan Harga RM184



Jacqueline Samuel, 29 dari New York telah membuka satu perniagaan yang dipanggil The Snuggery. Dengan harga US$ 60 atau RM184, pelanggan boleh memeluk dan tidur bersamanya tanpa hubungan seks. Beliau percaya bahawa dengan pelukan dan sentuhan ia dapat mengurangkan stress pelanggan.



Penipuan Penonton Puluhan Ribu Konsert 2PM Di Jepun? (4 Gambar)


Beberapa keping gambar yang dikeluarkan oleh JYP Entertainment semasa konsert 2PM di Tokyo Dome telah membuka mata ramai peminatnya. Mereka yakin gambar yang dimuat naik itu adalah photoshop untuk 'memenuhi' stadium. JYP kemudian tampil dan meminta maaf dan mereka menyatakan semua ini bukan kerja mereka tetapi syarikat lain. .


Alat Untuk Mengelakkan Dari Saman AES (5 Gambar)


Sebuah alat dinamakan NoPhoto. Ia merupakan sebuah frame untuk plat kereta anda yang mengandungi flash sensor dan lampu xenon. Cara ia berfungsi adalah apabila kamera AES mengeluarkan lampu flash untuk mengambil gambar kereta anda, sensor pada NoPhoto akan mengesan flash itu dengan pantas dan menghantar isyarat untuk memancarkan lampu xenon yg kuat pada no kenderaan anda. Dengan ini kamera AES akan overexpose dan tidak berjaya mendapatkan no kenderaan anda. 

Sekitar Keadaan Pekerja Syarikat Bas China Mengira Duit Tambang (7 Gambar)


Pengangkutan awam bas adalah yang paling terkenal di China. Tambang untuk satu perjalanan adalah 1 yuan (RM 0.50). Keuntungan yang berlipat kali ganda!


Apabila Lori Penghantaran Kereta Mewah Terbakar (6 Gambar)


Sebuah lori dan kontena yang membawa pelbagai kereta mewah hancur terbakar di Sierra Blanca, Texas. Antara kereta mewah yang dibawa adalah Mercedes-Benz CLK 500, Mercedes-Benz S-Class W221, Ferrari 458 Italia, BMW M5, Porsche 356 and Nissan GT-R.



[Video] Pemain Indonesia Menumbuk Hidung Pengadil Sehingga Patah


Pieter Rumaropen, seorang pemain bola sepak Indonesia yang bermain untuk pasukan Persiwa Wamena telah digantung seumur hidup dari bermain bola sepak setelah menumbuk muka pengadil sehinnga menyebabkan hidung pengadil tersebut patah. Insiden itu terjadi setelah keputusan kontroversi pengadil yang memberikan sepakan penalti kepada pasukan lawan ketika perlawanan antara Persiwa Wamena dan Bandung Raya.